20 prometnih u 24 sata

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je deset prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna je osoba lakše ozlijeđena, a preostalih devet za posljedicu je imalo materijalnu štetu. Osam se dogodilo na području Osijeka te po jedna na području Belog Manastira i Našica.
Nadalje, policija u izvješću navodi kako je početkom lipnja, 41-godišnjak iz Đurđenovca, putem oglasnika dogovorio s 31-godišnjakom iz Zagreba, kupnju klima uređaja. Na račun prodavatelja uplatio je više od tisuću kuna, a navedeni uređaj mu nije isporučen. Protiv prodavatelja iz Zagreba slijedi posebno izvješće zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo prijevare.

izvor: PU osječko-baranjska

top music

Domaća TOP lista 27.06.2020.

TOP MUSIC – strane – lipanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit