2. “Stol u žetvi” okupio brojna društva i posjetitelje

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Hrvatsko kulturno društvo “Podgoračani” jučer je organiziralo gastronomsku manifestaciju “Stol u žetvi” pod pokroviteljstvom Općine Podgorač i načelnika Gorana Đanića. Manifestacija je održana u dvorištu Vatrogasnog centra. Sudjelovali su: HKD “Lisinski” Našice, KUD “Darda”, Udruga “Iskrica” Feričanci, HKD “Vukojevci”, KUD “Tamburica” Velimirovac i domaćini – “Podgoračani”. Za posjetitelje je degustacija bila besplatna, a brojne okupljene zabavljao je tamburaški sastav “Pet tambura”. Predsjednica HKD-a “Podgoračani” Zdenka Vukomanović istaknula je zadovoljstvo odazivom društava i posjetitelja. Načelnik Općine Goran Đanić pohvalio je i ovu 2. po redu manifestaciju koja pokazuje što se jelo za vrijeme i poslije žetve, a ujedno kroz nošnje i običaje promiče baštinu ovog kraja i cijele Slavonije.

tekst i foto: N.Pavlus

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit