16. Ljetna škola mladih Crvenog križa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici, od danas do 27. kolovoza, održava se 16. Ljetna škola mladih Društava Crvenog križa Osječko–baranjske županije. U radu “Ljetne škole” sudjeluje više od 150 članova mladih Hrvatskog Crvenog križa s područja Osječko–baranjske županije, ali i drugih gradova s područja Hrvatske te članovi iz Mađarske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Iz Gradskog društva Crvenog križa Našice u ovogodišnjoj školi sudjeluje devet članova mladeži, a Dorijan Lamot i ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice Igor Feldi će sudjelovati u provođenju programa Ljetne škole. Edukacija se provodi prema načelu mladi za mlade, a tijekom boravka mladi će se educirati za različite programe iz područja rada Crvenog križa poput osposobljavanja volontera za voditelje programa prve pomoći, programa realističnog prikaza ozljeda, programa prevencije, članove terenskih jedinica i humanih vrednota i odgoja za humanost.

izvor: GD CK Našice

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit