16. Ljetna škola mladih Crvenog križa

Facebook
Twitter
Pinterest

U Centru za edukaciju Gradskog društva Crvenog križa Osijek u Orahovici, od danas do 27. kolovoza, održava se 16. Ljetna škola mladih Društava Crvenog križa Osječko–baranjske županije. U radu “Ljetne škole” sudjeluje više od 150 članova mladih Hrvatskog Crvenog križa s područja Osječko–baranjske županije, ali i drugih gradova s područja Hrvatske te članovi iz Mađarske, Bosne i Hercegovine te Srbije. Iz Gradskog društva Crvenog križa Našice u ovogodišnjoj školi sudjeluje devet članova mladeži, a Dorijan Lamot i ravnatelj Gradskog društva Crvenog križa Našice Igor Feldi će sudjelovati u provođenju programa Ljetne škole. Edukacija se provodi prema načelu mladi za mlade, a tijekom boravka mladi će se educirati za različite programe iz područja rada Crvenog križa poput osposobljavanja volontera za voditelje programa prve pomoći, programa realističnog prikaza ozljeda, programa prevencije, članove terenskih jedinica i humanih vrednota i odgoja za humanost.

izvor: GD CK Našice

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit