15. sjednica Općinskog vijeća Podgorač

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Podgoraču je danas održana 15. sjednica Općinskog vijeća Podgorač. Vijećnici su prihvatili polugodišnji izvještaj o izvršenju općinskog proračuna za prvih šest mjeseci ove godine. Kako je rekao pročelnik Jurica Požega, s ponosom može izvijestiti da je proračun u prvih šest mjeseci ostvaren u iznosu od gotovo 5 milijuna kuna, a još se većina prihoda prijavljenih prema resornim ministarstvima očekuje u nastavku godine. Možda se – rekao je pročelnik – neće ostvariti planiranih 25 milijuna kuna, jer će sredstva iz projekta “Slavonija” vjerojatno stići nagodinu, ali će premašiti sve dosadašnje proračune. Vijeće je prihvatilo i izvješće o radu načelnika za isto razdoblje. Također je prihvatilo prijedlog plana djelovanja Općine Podgorač u području prirodnih nepogoda za 2020. godine za koji je načelnik Goran Đanić istaknuo kako je po prvi puta napravljen ovakav plan. Nadalje, prihvaćeno je izvješće o stanju provedbe Provedbenog plana unaprjeđenja zaštite od požara za područje Općine Podgorač za ovu godinu, kao i izvješće o stanju zaštite od požara na području Općine Podgorač. Načelnik je zahvalio na radu svim vatrogascima s područja podgoračke općine, a posebno onima koji su sudjelovali u intervencijama. Zaključkom o broju korisnika i visini stipendije Općine Podgorač za ovu studijsku godinu, odlučeno je da Općina dodjeljuje 10 stipendija u iznosu 600 kuna mjesečno i to 5 stipendija za 1. godinu i 5 stipendija za ostale godine studija.

tekst i foto: N.Pavlus

top music

Domaća TOP lista 10.07.2020.

TOP MUSIC – strane – srpanj

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 20 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.06.2020.

10.06.2020.

17.06.2020.

24.06.2020.

Logo-RN-white

Postavite upit