14. Karavana Prevlaka – Vukovar danas se zaustavila i u Našicama

Facebook
Twitter
Pinterest

Kolona motorista 14. “Karavane Prevlaka-Vukovar – Zajedno u ratu – zajedno u miru“ danas se zaustavila u našem gradu. Zajedno s domaćinima – članovima Moto kluba “Racing” Našice, gosti su zapalili svijeće pred spomen-obilježjem “Uskrsla Hrvatska” i odali počast poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima, a molitvu je izmolio našički župnik fra Petar Cvekan. Povod ove tradicionalne karavane je obilježavanja 30. godišnjice sjećanja na žrtvu Vukovara. Organizator je Moto klub Korčula, u suradnji s udrugama iz Domovinskog rata i moto klubovima iz cijele Hrvatske. Nakon kratkog druženja u središtu Našica, motoristi su nastavili karavanu prema svom cilju – gradu heroju Vukovaru.

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit