Započelo međunarodno natjecanje u vožnji jednoprega i dvoprega u Feričancima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U organizaciji Konjičkog kluba Nexe na hipodromu u Feričancima započelo je međunarodno natjecanje u vožnji jednoprega, dvoprega, četveroprega te otvoreno prvenstvo Republike Hrvatske u vožnji jednoprega i dvoprega. Natjecanje je započelo dresurnom utakmicom. Na natjecanju sudjeluju i dva domaća vozača iz KK Nexe – Stjepan Ergović i Dario Dorušak. Program natjecanja bit će nastavljen u subotu u 14 sati maratonskom utakmicom, a navečer u 20 sati posjetitelje očekuje bogata gastroponuda uz nastup Najboljih hrvatskih tamburaša. U nedjelju, 4. rujna, u 12 sati bit će održane vožnje preciznosti, a u 14 sati započet će finalne utakmice juniorskog prvenstva Hrvatske jednoprega i dvoprega.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit