U Podgoraču održana sjednica Općinskog vijeća

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U Podgoraču je održana sjednica Općinskog vijeća. Prihvaćena je informacija o stanju i problematici razvoja obrtništva na području djelovanja Udruženja obrtnika Našice u 2021. godini, te prijedlog odluke o imenovanju Ulice „Barice” u naselju Podgorač. Osnovan je Etički odbor sa zadaćom praćenja primjene Kodeksa ponašanja članova općinskog vijeća, a u odbor su izabrani Jurica Požega kao predsjednik, te Tomislav Moguš i Igor Prpić kao članovi. Također je osnovano i Vijeće časti u kojem su Jurica Požega, Zdenka Vukomanović, Mirjana Potnar, Helga Grabar i Dejan Mitrić. Prihvaćeni su i prijedlozi odluka o odobravanju financijskih sredstava namijenjenih kapitalnim donacijama vjerskim zajednicama, lovačkim društvima i vatrogasnim društvima na području općine. Prihvaćeno je i izvješće o obavljenoj financijskoj reviziji Općine Podgorač za 2021. godinu, za koje je načelnik Goran Đanić istaknuo kako je iznimno zadovoljan, jer je sve u skladu sa zakonom.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit