Smotra “Motičino moje drago selo” 21. put

Facebook
Twitter
Pinterest

U sklopu programa proslave Dana Općine Donja Motičina danas je održana 21. tradicionalna smotra folklora “Motičino, moje drago selo”. Smotru je otvorio načelnik Željko Kovačević istaknuvši kako HKD “Izvor” ponosno pronosi ime Donje Motičine diljem Hrvatske i Europe, a vrhunac je bio nedavni nastup u Vingi, u Rumunjskoj. Predsjednica HKD-a Izvor Mira Bijuklić rekla je kako su u programu, osim domaćina HKD-a “Izvor”, nastupila kulturno-umjetnička društva s kojima Motičani surađuju, a to su: KUD “Zagorci” Beljevina, KUD “Josip Čoklić” Rakitovica, KUD “Graničar” Okrugljača, KUD “Slavonac” Podravska Moslavina, KUD “Tamburica” Velimirovac i KUD “Seljačka sloga” Baranjsko Petrovo Selo. Pred brojnom publikom izveli su koreografije svoga kraja, a u programu su nastupili i najmlađi članovi KUD-a “Izvor”, djeca od 2 do 8 godina. Nakon smotre, druženje je nastavljeno uz Zlatne strune i gastro ponudu za sve posjetitelje.
tekst i foto: Robert Rigo

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit