Održana konferencija za program “Igraonica – Našički cvijet”

Facebook
Twitter
Pinterest

Našički cvijet – udruga osoba s invaliditetom Našice sinoć je u hotelu Park Panolija održala konferenciju za program “Igraonica – Našički cvijet”. Kako je naglasila predsjednica udruge Gordana Blagajac riječ je o projektu Rane intervencije kao proces pružanja podrške i specijaliziranih usluga djeci s razvojnim odstupanjima i teškoćama od rođenja do 7. godine života. Rana intervencija pomaže obiteljima. Svrha rane intervencije je optimalizacija razvoja, obiteljski sklad, te uspješna inkluzija u zajednicu – istaknula je Blagajac. Suradnici na ovom programu su defektologinja Mirta Toka Vulić, fizioterapeutkinja Gordana Umiljanović i pomoćnica u nastavi Dijana Oroz. Iznos trogodišnjeg programa je 450.000 kuna, a financira ga Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Tekst i foto: Kristijan Katarinček

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit