100 godina nogometa u Klokočevcima

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Članovi i simpatizeri NK “Slavonija” Klokočevci prigodnim su sadržajima obilježili 100. obljetnicu osnutka i rada. Sve nazočne na početku svečane sjednice pozdravio je predsjednik kluba Drago Fučkar. Danijela Puhanić prezentirala je povijest kluba, aktualno stanje i planove u nadolazećem razdoblju te naglasila da je klub oduvijek bio pokretač i okosnica društvenog života u Klokočevcima. Zamjenik župana Josip Miletić uputio je čestitke povodom ove velike obljetnice te dodao kako će Županija podržati klub i uključiti se donacijom za ulaganje u infrastrukturu kluba. Načelnik Općine Đurđenovac Hrvoje Topalović pridružio se čestitkama te obećao i dalje potporu klubu. Nazočne je pozdravio i tajnik Županijskog nogometnog saveza Osječko-baranjske županije Željko Bel. Uz čestitku na  velikoj obljetnici, u ime Saveza donirao je komplet dresova i poželio puno uspjeha u daljnjem radu. Dubravko Ižaković tajnik Zajednice športskih udruga OBŽ, čestitajući klubu ovu veliku obljetnicu, predao je plaketu kao priznanje za ovaj veliki jubilej. Karlo Kanis tajnik Sportske zajednice Grada Našica, poželio je daljnji uspješan rad te s Ivanom Cinkušem članom Upravnog odbora NS Našice predao priznanje za ovu veliku obljetnicu.  Predsjednik Fučkar svim zaslužnim pojedincima uručio je priznanja i zahvalnice za nesebičnu pomoć klubu. Prije svečane sjednice gosti su obišli  radove na novim prostorijama NK “Slavonija” te se zajednički složili da treba pomoći klubu kako bi se ostvarili potrebni uvjeti za normalan rad. Nakon svečane sjednice odigrana je prvenstvena nogometna utakmica 8. kola Druge županijske nogometne lige – skupina Našice. Domaća “Slavonija” ugostila je NK “Croatiju” iz Velimirovca, a susret je okončan bez pobjednika rezultatom 2:2. Za posjetitelje je bila upriličena bogata gastro ponuda i zabavno glazbeni program.

tekst i foto: K. Jakobek

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit