1. Našički jesenski sajam pun pogodak!

Facebook
Twitter
Pinterest

Jučer je završena dvodnevna manifestacija 1. Našički jesenski sajam. Za posjetitelje svih uzrasta bili su pripremljeni mnogobrojni sadržaji, radionice za djecu i odrasle, eno i gastro ponuda, a na sajmu su svoje proizvode predstavili izlagači iz raznih dijelova Slavonije i Baranje. Sajam je u subotu otvorio gradonačelnik Krešimir Kašuba koji je pozdravio izlagače i posjetitelje te izrazio zadovoljstvo organizacijom i inicijativom mladih ljudi koji na ovakav način uspješno promiču grad. Direktorica Turističke zajednice Ines Resler rekla je kako na sajmu sudjeluju brojni izlagači te kako ju raduje vidjeti da je sajam dobro posjećen. Na otvorenju su nastupili HKD Lisinski Našice, SKUD Ivan Brnjik Slovak Jelisavac i HKD „Podgoračani” Podgorač.

Subotnji program nastavljen je u poslijepodnevnim satima sa zanimljivim radionicama. Na radionici Wine&art bilo je 18 sudionica, koje su pod stručnim vodstvom slikarice Jelene Lulić, uz vina lokalnih proizvođača, slikale jesenske motive. Posjetitelji su mogli sudjelovati i na frizerskoj radionici, radionici izrade ukrasa te radionici o pčelama koja je posebno zainteresirala najmlađe. Program se do večernjih sati nastavio uz nastup tamburaša.

Jučer je sajam nastavljen izlaganjima obrtnika, eno i gastro ponudom te izložbom Oldtimer vozila i zanimljivim tematskim kvizom o Našicama. Pitanja za kviz sastavio je Matko Marković, profesor engleskog jezika i povijesti koji je ujedno bio i voditelj kviza. Natjecalo se sedam ekipa, a svaka je ekipa mogla imati najviše 4 igrača. Najbolje znanje pokazala ja ekipa pod nazivom “E moja ti”, drugo je mjesto pripalo ekipi “Familia”, a treća je bila ekipa “Mane”. Prvoplasiranim ekipama pripale su vrijedne nagrade koje je uručio Matko Marković istaknuvši kako bi ovaj kviz trebao postati tradicionalan.

Našički jesenski sajam organizirali su Grad Našice, Turistička zajednica Grada, Udruga mladih INFO i Iris Candle Art, a u radionicama za djecu sudjelovao je i DND Našice.

Tekst i foto: D.Justić/K.Matasić

 

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

error: Sadržaj je zaštićen! Autorsko pravo radija Našice

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_03.mp3"]

03.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_10.mp3"]

10.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_17.mp3"]

17.02.2021.

[sc_embed_player fileurl="http://s3.iqstreaming.com/start/nasice/ondemand/emisije/2021/Jezicnisavjeti/jezicni_savjeti_2021_02_24.mp3"]

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit