U autentičnom ambijentu
Starog podruma u Feričancima održana je ekskluzivna večer vina i okusa. Večer je održana zahvaljujući suradnji
vinarije Enosophia i chefa Tomice Đukića. Gosti su imali priliku uživati u pop-up meniju od šest sljedova, sljubljenom s pažljivo odabranim vinima.

Poseban naglasak večeri bio je na Frankovki – sorti koja je obilježila feričanački kraj. Enosophia je predstavila sva njezina lica: od pjenušave i lagane, preko svježih i voćnih stilova, do snažne i barikirane Miraz Frankovke. Završetak je donijela elegantna Ledena berba Frankovke. Vinske priče predstavila je Tea Trošelj, vinski stručnjak vinarije Enosophia
Kroz kulinarski dio večeri goste je vodio chef Tomica Đukić. Na meniju su se našla jela poput carpaccia od jelena, porchette s lješnjacima, pljukanaca s fazanom i plavim sirom te janjećeta u svinjskoj maramici, koja su svoj potpuni izraz pronašla u kombinaciji s vinima Trs No.5, Lingua Franka, Rubi Fusion, Miraz Cuvee i Miraz Frankovkom. Završetak večeri donio je desert od rogača i čokolade uparen s Ledenom Frankovkom.
Ova večer još jednom je pokazala širinu portfelja Enosophie, kao i predanost predstavljanju Frankovke – sorte koja je u Feričancima pronašla svoj autentični dom.
PR tekst – Enosophia