Tragična prometna nesreća u Klokočevcima

Facebook
Twitter
Pinterest

Policijska uprava osječko-baranjska izvijestila je da se danas, 30. listopada, oko 00,20 sati, u mjestu Klokočevci, dogodila  teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao putnik u osobnom automobilu, 20-godišnji hrvatski državljanin.
Do prometne nesreće je došlo tako što se automobil  kojim je upravljao 26-godišnji hrvatski državljanin, kretao kroz mjesto Kolokočevac iz smjera Našica u smjeru Donjeg Miholjca. Dolaskom do lijevog oštrog zavoja, uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, vozač je izgubio kontrolu nad upravljačem te sletio s kolnika u desnu stranu ceste gdje je udario u betonsko željeznu ogradu kuće broj 53 te se zaustavio.
S mjesta događaja, vozač 26-godišnjak, putnici u vozilu dvojica 20-godišnjih hrvatskih državljana i 21-godišnji hrvatski državljanin prevezeni su vozilima hitne medicinske pomoći u Opću županijsku bolnicu Našice. U 01,30 sati 20-godišnjak je uslijed zadobivenih ozljeda preminuo dok su ostali sudionici prometne nesreće prevezeni u Klinički bolnički centar Osijek gdje su 26-godišnjaku i 20-godišnjaku konstatirane teške tjelesne ozljede, a 21-godišnjaku teške tjelesne ozljede opasne po život. Pomoć unesrećenima su pružili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Našice, a na mjestu događaja očevid je obavio Zamjenik općinskog državnog odvjetnika uz potporu očevidne ekipe Policijske postaje Našice.

izvor: PUOBŽ

foto: I.Ćosić

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit