Predavanja o sigurnosti na internetu u SŠ Isidora Kršnjavog

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

U sklopu projekta Sigurnost i zaštita djece na internetu danas su u SŠ Isidora Kršnjavoga održana predavanja za učenike drugih razreda. Sve nazočne pozdravio je ravnatelj škole, Željko Filjak. Cilj predavanja je sigurnije i odgovornije korištenje informacijsko-komunikacijske tehnologije, a provodi ga Odjel prevencije PU osječko-baranjske. U ime odjela predavanje U mreži informacijske tehnologije održao je policijski službenik Darko Ćorković. Projekt se provodi u suradnji s Centrom za nestalu i zlostavljanu djecu Osijek koji je glavni voditelj projekta Centar za sigurniji internet pa je gost i drugi predavač bio njegov koordinator, Boris Radanović. On je održao predavanje pod nazivom „Digitalna džungla“. Radi se o jedinstvenoj suradnji države, civilnih udruga i škola s mladim osobama.
Tekst i foto: Ivana Visković

Čestitke slušatelja

Vjenčanja i godišnjice braka, rođendani i imendani prigodne su u kojima svojim najmilijima možete uputiti čestitku u emisiji „Čestitke slušatelja”.
„Čestitke slušatelja” u programu Radija Našice emitiramo četvrtkom i petkom u 17, a nedjeljom u 14 sati. Cijena čestitke je 15 kuna, mladencima darujemo snimku emitiranih čestitki.
Vidi više !

POSLJEDNJE OBJAVE

Jezični savjetnik

prof. Marija Pepelko

Imate li jezičnih pitanja, možete ih postaviti putem našeg obrasca.

03.02.2021.

10.02.2021.

17.02.2021.

24.02.2021.

Logo-RN-white

Postavite upit