Home / Zabava / Manifestacije / Započeo Dječji tjedan

Započeo Dječji tjedan

Podjeli !

Savez DND-u suradnji s DND-ovima u gradovima i općinama već više od trideset godina u listopadu organizira Dječji tjedan. Nizom aktivnosti za djecu nastoji se skrenuti pozornost najšire društvene javnosti na položaj djece u društvu. Dječji tjedan počeo je današnjim „Međunarodnim danom djeteta“. Polaznici Dječjeg foruma s voditeljicom Ružicom Belunjak, vijećnicima Dječjeg Gradskog vijeća i povjerenicom Tamarom Braun Baričević, koordinatoricom Darijom Vlajnić i gradonačelnikom Josipom Miletićem okupili su se ispred zgrade Gradske uprave gdje su formirali veliko srce. Zajedničku fotografiju obilježili su uzvikom mota „Ljubav djeci prije svega“. Uslijedio je tradicionalni prijem djece kod gradonačelnika Josipa Miletića kojem su djeca Dječjeg foruma ove godine izradila i uručila knjižicu nazvanu “Naše poruke odraslima” u kojoj su kroz crteže izrazili svoje želje. Program Dječjeg tjedna bit će nastavljen sutra. U programu našeg radija gostovat će predsjednica DND-a Našice Darija Vlajnić, a u poslijepodnevnim satima ( od 16.30 do 18 sati) bit će održana “Igraonica – čitaonica” u suradnji s HNKČ Našice.
Za srijedu je najavljena “Bolnica za medvjediće”, u četvrtak će biti organizirano druženje dojilja uz podršku patronažne sestre, a za petak je najavljen posjet Odjelu pedijatrije Opće županijske bolnice Našice.
Tekst i foto: Ivana Visković

About Ivana Visković

x

Check Also

Milijun kuna za smanjenje brojnog stanja lisica i čagljeva

Podjeli !Ministarstvo poljoprivrede raspisalo je Natječaj za sufinanciranje smanjenja brojnog stanja divljači predatora u ...

Show Buttons
Hide Buttons