Home / Naslovnica / U HNKČ Našice proglašene najčitateljice

U HNKČ Našice proglašene najčitateljice

Podjeli !

Prigodnim višednevnim programom, Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice obilježava Dan narodnih knjižnica – 23. rujna. Dan narodnih knjižnica, Hrvatska narodna knjižnica i čitaonica Našice, ove godine obilježava prigodnom izložbom kojom se prisjeća 21. rujna – Dana pobjede nad tzv. JNA u Gradu Našicama te izloženim knjigama zavičajnih autora o Domovinskom ratu. Izložba u holu knjižnice bit će otvorena do nedjelje.
Danas je upriličeno proglašenje najčitatelja u kategorijama djece, odraslih i umirovljenika. Najčitatelji u kategoriji djece su Neomi Grgić sa sto pedeset i devet pročitanih knjiga, Ida Bakač sa sto trideset i četiri knjige i Patricija Grabar sa sto trideset i tri pročitane knjige. Najčitatelji u kategoriji odraslih su Sanja Portnar sa sto šezdeset i jednom pročitanom knjigom i Marija Dalšašo sa sto četrdeset pročitanih knjiga. U kategoriji umirovljenika, najčitateljica je Mira Božić koja je pročitala sto trideset i tri knjige.Prigodne darove najčitateljima je uručila ravnateljica knjižnice Silvija Šokić.
Obilježavanje Dana narodnih knjižnica bit će završeno predstavljanjem knjige „Probudi se“ autorice Mirele Corel Baketarić u Izložbenom salonu Zavičajnog muzeja Našice s početkom u 19 sati.

About Asja Godžirov - Kurilj

x

Check Also

Zbog utakmice nedjeljna misa u 19 sati

Podjeli !S obzirom na pripreme za veliko finale Svjetskog nogometnog prvenstva koji hrvatska reprezentacija ...

Show Buttons
Hide Buttons