Home / Sport / Kuglanje / Sportski vikend

Sportski vikend

Podjeli !

sahU hotelu Park Panolija ovog je vikenda održano 18. otvoreno kadetsko prvenstvo Osječko baranjske županije u šahu. U kategoriji kadetkjinja do 11 godina prvo mjesto osvojila je Tina Gretić (Radnik Velimirovac), druga je bila Petra Karij iz ŠK Đuro Đaković Sl. Brod a treća Elizabeta Bernat (Radnik Velimirovac). Kod kadeta do 11 godina najuspješniji je bio Fran Mandarić ŠK Amater Strizivojna. U kategoriji kadetkinja do 13 godina prvo mjesto osvojila je Petra Vidović (Radnik Velimirovac) a drugo je mjesto zauzela njezina klupska kolegica Ester Jurić. Kod kadeta prvo je mjesto pripalo Eriku Hajpeku iz Sl. Broda. U najstarijoj kategoriji do 15 godina kod kadetkinja prva je bila Matea Jurić Amater Strizivojna ispred Petre Vidović Radnik koja je bila druga. Kod kadeta prvo i drugo mjesto zauzela su braća Erik i Egon Hajpek iz Sl. Broda

Kuglači Našica pobijedili su rezultatom 7:1 na stazama đurđenovačkog sportskog centra u prvenstvenom susretu 12. kola Treće kuglačke lige – zona Osijek ekipu Vodovod grada Vukovara. Najbolji učinak imao je Darko Androš oborivši 551 čunj.

zok-nasice-turnir-u-bjelovaru Najmlađe kadetkinje ŽOK-a Našice ( igračice 2004. godište i mlađe) osvojile su prvo mjesto na turniru u mlaoj odbojci koji je održan u Bjelovaru. Mlade našičke odbojkašice u finalu su svladale domaću ekipu Bjelovara s 2:1 u setovima. Druga ekipa ŽOK-a Našice osvojila je 4. mjesto.

 

 

 

Tekst i foto: Danko Justić

About Danko Justić

x

Check Also

Vatrogasna intervencija

Podjeli !Jučer je oko 13:30 na intervenciju u Malu Londžicu upućena dežurna smjena Javne ...

Show Buttons
Hide Buttons