Home / Naslovnica / Sportski vikend

Sportski vikend

Podjeli !

U Đurđenovcu će danas i sutra biti odigran Memorijalni nogometni turnir u povodu Dana pobjede i Dana domovinske zahvalnosti, Dana hrvatskih branitelja. Raspored današnjih polufinalnih susreta je: u
16:30 sati NK ĐURĐENOVAC – NK ISKRICA Šaptinovci te u 18:00 sati NK SLAVONIJA Klokočevci – NK POLET Bokšić. Sutra u isto vrijeme igraju se utakmice za treće i prvo mjesto.

Nogometaši jelisavačkog Vihora sudjeluju ovog vikenda na Memorijalnom turniru “Josip Klobučar-Vlado Golik” u Velikom Rastovcu. Danas u 16 sati igraju domaća Munja i Viljevo a u 18.00 sati
Vihor – Slatina. Utakmice za treće i prvo mjesto bit će odigrane sutra u isto vrijeme.

U Donjoj Motičini će biti održan sportski vikend u sklopu kojega će nogometni turnir odigrati domaćin Motičina te NK Lila, NK Fešk (Feričanci) i NK Zoljan. Nogometne utakmice bit će odigrane danas i sutra u 16 i 18 sati. Svi posjetitelji moći će se okušati u starim sportovima te boćanju i trčanju u vreći.

U srijedu je susretima 1. kola počelo KUP natjecanje Nogometnog središta Našice. Zaostale utakmice 1. kola sutra će u 18 sati odigrati još i:
Vuka (Razbojište) – Poganovci
Zagorac (Beljevina) – Seljak (Koška)
Seona – Brezik
Šipovac – Mladost (Stipanovci). U 1. kolu slobodne su ekipe: Vihora (Jelisavac), NAŠK-a i FEŠK-a (Feričanci).

tekst: Kruno Jakobek

foto: NK Đurđenovac

About Kruno Jakobek

x

Check Also

Zbog utakmice nedjeljna misa u 19 sati

Podjeli !S obzirom na pripreme za veliko finale Svjetskog nogometnog prvenstva koji hrvatska reprezentacija ...

Show Buttons
Hide Buttons