Home / Sport / Mali nogomet / Sportski vikend

Sportski vikend

Podjeli !

U organizaciji Udruge mladih Đurđenovac, NK Đurđenovac i Kuglačkog kluba Đurđenovac u subotu je na đurđenovačkom stadionu odigran 3. malonogometni turnir “Đurđenovačke ulice”. Nastupilo je 10 ekipa a prvo mjesto osvojila je ekipa Meštrovićeve ulice, druga je bila Radnička a treće mjesto zauzela je Bukvička ulica Sušine. Najbolji igrač turnira je Stjepan Prevolšek iz pobjedničke momčadi a najbolji vratar je Adrijan Slavulj iz Bukvičke ulice.

Također u subotu, u Lili je u organizaciji NK Lila odigran 11. noćni malonogometni turnir, koji je ove godine okupio 13 ekipa. Prvo mjesto osvojila je ekipa “Oprema Barić” koja je u finalu svladala “Blesane” s 4:1. U susretu za treće mjesto “MAK d.o.o.” bio je bolji od ekipe “Zastava 128” nakon izvođenja penala rezultatom 4:3 – u regularnom dijelu utakmice bilo je 1:1.

U organizaciji NK Seona, u Seoni je tijekom vikenda odigran treći po redu dvodnevni Memorijalni nogometni  turnir Vlado Tomac, na kojemu su nastupile 4 ekipe – NK Martin, NK Zoljan, NK Motičina i domaćin NK Seona. Nakon polufinalnih susreta koji su odigrani u subotu, jučer su odigrane utakmice za treće odnosno prvo mjesto. U susretu za treće mjesto Zoljan je svladao Seonu rezultatom 5:4 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca – u regularnom dijelu bilo je 1:1. U finalnom susretu Motičina je s uvjerljivih  8:1 svladala mladu momčad Martina. Za najboljeg strijelca turnira proglašen je Dino Karin iz pobjedničke momčadi s 4 postignuta pogotka. Pehare najuspješnijim ekipama uručio je predsjednik NK Seona Željko Bošnjaković.

Resized pictures - 1(3) Jučer su u Markovcu Našičkom, u organizaciji NK Željezničar održane tradicionalne Markovačke ljetne igre, koje su ponovno okupile veliki broj djece i odraslih koji su se natjecali u čak 12 disciplina. Osim u malom nogometu, 5 ekipa markovačkih ulica nadmetalo se u piljenju drveta ručnom pilom, bacanju jajeta, povlačenju užeta, nošenju vode, skakanju u vrećama, rušenju stožaca i raznim štafetnim igrama. Ukupni pobjednik je ekipa “Svinjska” (Ulica Marka Pejačevića) koja je skupila najveći broj bodova.

Članice i članovi Udruge starih sportova Slavonac Našice jučer su nastupili na turniru u povlačenju užeta u Vaškoj pored Slatine. Ženska ekipa Slavonca zauzela je treće mjesto a muška je ekipa bila prva svladavši u finalu ekipu Darde.

 

Tekst i foto: Danko Justić

About Danko Justić

x

Check Also

Naši vatrogasci pomažu kolegama u priobalju

Podjeli !Noćas su dva vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Našice otputovala na redovnu dislokaciju u ...

Show Buttons
Hide Buttons