Home / Vijesti / Našice / Proglašeni najbolji sportaši grada za 2016. godinu

Proglašeni najbolji sportaši grada za 2016. godinu

Podjeli !

 dJučer su u našičkom hotelu proglašeni najuspješniji sportaši i sportašice te sportski klubovi i treneri Grada Našica za 2016. godinu. Proglašenje je uz pokroviteljstvo Grada Našica i ove godine organizirala Sportska zajednica Grada Našica. Na početku svečanosti sve nazočne sportaše i goste pozdravio je predsjednik Zajednice Josip Pavlus čestitavši svim dobitnicima ali i svim nominiranima a nazočne je pozdravio i zamjenik gradonačelnika koji obnaša njegovu dužnost Stjepan Pintarić. Najbolji trener u prošloj godini je Ana Kalman iz Taekwondo kluba Našice, najuspješnija sportašica je Ančica Anđelić iz Kickboxing kluba Impact Našice a najuspješniji sportaš grada u 2016. je Vedran Zrnić iz RK NEXE.

Najuspješniji sportaš s invaliditetom je Zvonko Gašparić iz Športske udruge tjelesnih invalida Našice a najuspješniji športski kolektiv u 2016. godini je RK Nexe.

a Ovogodišnje trofeje “Pavo Jurina” za nadarene mlade sportaše primili su Elizabeta Bernat i Tina Gretić iz Šahovskog kluba Radnik Velimirovac, Ivan Miletić iz Šahovskog kluba Slavonac Našice, Benjamin Mijatović iz Karate kluba NEXE, Nikolina Pavić iz Ženskog odbojkaškog kluba Našice te Ivan Poljak iz Rukometnog kluba NEXE.b

Priznanje za izniman doprinos u razvoju sporta koji dodjeljuje Sportska zajednica Osječko baranjske županije pripala je dugogodišnjem voditelju i treneru šahovske škole Šahovskog kluba Radnik Velimirovac Adamu Tomaiću. Priznanje mu je uručio glavni tajnik županijske Sportske zajednice Dubravko Ižaković koji je iskoristio priliku čestitati svim ostalim dobitnicima te poželio uspješnu sportsku 2017. godinu a u ime svih laureata zahvalio se Vedran Zrnić. U nazočnosti brojnih sportaša i sportskih djelatnika, trofeje i nagrade najuspješnijim sportašicama i sportašima uručili su zamjenik gradonačelnika koji obnaša njegovu dužnost Stjepan Pintarić, predsjednik i dopredsjednik Gradskog vijeća Josip Miletić i Hrvoje Šimić, predsjednik Mjesnog odbora Grada Našica Josip Matek, predsjednik Savjeta mladih Grada Našica Ivan Keglević te predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Josip Pavlus.

Tekst: Danko Justić

Foto: Ivan Ćosić

About Danko Justić

x

Check Also

Naši vatrogasci pomažu kolegama u priobalju

Podjeli !Noćas su dva vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Našice otputovala na redovnu dislokaciju u ...

Show Buttons
Hide Buttons