Home / Glazbene vijesti / Povratak Vanilla Icea

Povratak Vanilla Icea

Podjeli !

Nakon dva desetljeća neuspješnih pokušaja da oživi karijeru, nekad popularni raper Vanilla Ice dobio je ponudu da napravi remiks svoje najpoznatije pjesme koji bi potom postao službena glazbena pratnja plesnom fitness programu – zumbi. Naime, veliki hit ‘Ice Ice Baby’, koji je tog bijelog repera pretvorio u globalnu zvijezdu na samom početku devedesetih, oživio je zahvaljujući plesnom fitnesu, sve popularnijoj zumbi.

‘Ice Ice Baby’ remiksiran je u latino ritmu da bi se mogao koristiti na satovima zumbe, a sve to, piše Billboard, zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru kojim će “Ice Ice Baby” na neki način postati ‘službenim soundtrackom’ te tjelovježbe.

Sergio Minski, direktor odjela za glazbu zumbe, kaže da remiks već sada sluša te na njega pleše oko 12 milijuna ljudi, što je velik uspjeh, pa za samog Icea kaže:  ‘Odmah je shvatio našu platformu – mi smo definitivno novi način da dođe do publike.’

Izvorni singl ‘Ice Ice Baby’ izišao je 1990. na albumu ‘To The Extreme’, koji je do danas ostao jednim od najprodavanijih hip hop albuma svih vremena.

About Robert

x

Check Also

Započela utrka za Porin

Podjeli !Jubilarna svečana 25. dodjela Glazbene nagrade Porin održat će se 23. ožujka u ...

Show Buttons
Hide Buttons