Home / Glazbene vijesti / Planet majmuna: Rat

Planet majmuna: Rat

Podjeli !

Na kraju „Planeta majmuna: Revolucija“, prethodnog filma iz 2014. godine, Caesar se spremao za nadolazeći eksplozivni sukob s čovječanstvom, zabrinut za budućnost svojih majmuna. Redatelj Matt Reeves je pak imao težak zadatak donijeti odluku u kojem smjeru će krenuti sljedeći nastavak popularne filmske franšize. Međutim, nije imao isti loš predosjećaj kao Caesar.

Jer ipak se već nalazio u takvoj situaciji kad je smišljao priču za prethodni film sa scenaristom Markom Bombackom. U „Planetu majmuna: Revolucija“ Caesar se suočava s izazovima iznutra i izvana kad se njegova zajednica, koja uspješno preživljava u šumi Muir kraj San Francisca, susretne s očajnim ostacima čovječanstva koji su preživjeli smrtonosnu epidemiju i pokušavaju obnoviti svoje uništeno društvo. Međutim, Caesar je podcijenio koliko je duboka mržnja prema ljudima u srcu jednog od njegovih oficira, Kobija, koji je prošao kroz mučenja dok je bio testni subjekt i na kraju natjerao Caesara da počini najveći grijeh u majmunskom društvu – „majmun neće ubiti majmuna“ – i zbog čega je napokon počeo rat između ljudi i majmuna, tragična, ali neizbježna posljedica tih događanja.

Film Planet majmuna: Rat pogledajte u subotu i nedjelju 29. i 30. srpnja od 20 sati. Ulaznice nabavite na blagajni kina sat vremena prije početka projekcije.

About Robert

x

Check Also

Započela utrka za Porin

Podjeli !Jubilarna svečana 25. dodjela Glazbene nagrade Porin održat će se 23. ožujka u ...

Show Buttons
Hide Buttons