Home / Naslovnica / Održana sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice

Održana sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice

Podjeli !

20170210_170659Večeras je u Gradskoj vijećnici održana redovita izvještajna sjednica Skupštine Nogometnog središta Našice. Uz brojne članove skupštine, nazočni su bili i dopredsjednik Hrvatskog nogometnog saveza i predsjednik Nogometnog saveza Osječko baranjske županije Ante Vučemilović, tajnik županijskog nogometnog saveza Željko Bel, predsjenik Gradskog vijeća Josip Miletić, predsjednik Mjesnog odbora Grada Našica Josip Matek i predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Josip Pavlus. Sve nazočne na početku sjednice pozdravio je predsjednik Ivica Valenčak koji je ujedno i podnio izviješće o radu Središta za 2016. godinu a kratko izviješće o financijskom poslovanju Nogometnog središta u 2016. godini podnio je tajnik Karlo Kanis. Izvješća su usvojena jednoglasno kao i izviješća povjerenika za natjecanje, suđenje te izvješća disciplinskog suca i predstavnika Zbora nogometnih trenera. Na jučerašnjoj sjednici izaslanik Policijske postaje Našice Stjepan Topolovec održao je kraće izlaganje vezano uz prevenciju na nogometnim stadionima. Predsjednik Nogometnog središta Našice Ivica Valenčak tradicionalno je uručio prigodne plakete i nagrade najuspješnijioma u 2016. godini.20170210_172848

   Najbolji nogometaš u prošloj godini je Ivan Purgar (NK Naška) a najbolji vratar Josip Čimbura (NK Omladinac Niza). Najbolji nogometni klub je NK Vihor Jelisavac a najbolji trener Marko Žigić (NK FEŠK).
Najbolji sudac u prošloj godini je Domagoj Marinić, najbolji delegat Ivan Moguš a priznanje za dugogodišnji rad u nogometu dodijeljen je Ivanu Juričeviću-Caki. Na večerašnjoj su sjednci uručena i posebna priznanja za izniman doprinos razvoju i unaprjeđenju nogometa a primili su ih Ivan Komak, Mirko Korbar-Piksi, Srećko Sobodić te posthumno Vinko Ergović-Grga. Nagrada za životno djelo Nogometnog središta Našice, također posthumno, dodijeljena je Marku Bilandžiću. Dobitnicima su na nagradama čestitali Ante Vučemilović, Josip Miletić i Josip Pavlus ujedno čestitajući i svima u Nogometnom središtu na iznimno dobro obavljenom poslu u prošloj godini te su svim nogometašima i nogometnim djelatnicima na kraju  poželjeli puno uspjeha i dobro zdravlje u ovoj godini.

Tekst i foto: Danko Justić

About Danko Justić

x

Check Also

Naši vatrogasci pomažu kolegama u priobalju

Podjeli !Noćas su dva vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Našice otputovala na redovnu dislokaciju u ...

Show Buttons
Hide Buttons