Home / Vijesti / Našice / Održana prozivka i izvještajna sjednica Skupštine RK NEXE

Održana prozivka i izvještajna sjednica Skupštine RK NEXE

Podjeli !

Jučer je na igralištu NK FEŠK održana prozivka prve ekipe RK NEXE. Na prvom okupljanju momčadi nakon zaslužene ljetne stanke, nedostajali su trener Hrvoje Horvat i trener vratara Ninoslav Pavelić koji su na svjetskom juniorskom prvenstvu u Alžiru, te četvorica mladih igrača koji su također s reprezentacijom. Nazočne igrače i članove Uprave i stručnog stožera pozdravili su predsjednik kluba Josip Ergović i dopredsjednik Marko Sertić te pomoćni trener Franjo Lelić koji je zajedno s kondicijskim trenerom Mirkom Krolom s ekipom odradio i prvi lakši trening.

Jučer je, također u Feričancima na gospodarstvu Goveđa glava, održana i redovita godišnja izvještajna Skupština RK NEXE. Nazočne članove Skupštine i goste na početku je pozdravio predsjednik kluba Josip Ergović, koji je ujedno i podnio izviješća o radu i financijskom poslovanju kluba u 2016. godini. Ergović je istaknuo kako je u proteklom razdoblju klub ponovno ostvario vrlo dobre sportske rezultate, u klubu se radi s velikim brojem djece, financijsko poslovanje je bilo pozitivno i klub je u svakom smislu stabilan i vrlo dobro organiziran te svi zajedno spremno dočekuju novu natjecateljsku sezonu. Izviješće Nadzornog odbora podnio je predsjednik Stjepan Hlavati. Sva su izviješća, kao plan i program rada za predstojeće razdoblje usvojena jednoglasno.
Čestitke na izvrsnim sportskim rezultatima te vrlo dobroj organizaciji i poslovanju uputili su gradonačelnik Našica Josip Miletić, glavni tajnik Sportske zajednice Osječko – baranjske županije Dubravko Ižaković, predsjednik Sportske zajednice Grada Našica Josip Pavlus te tajnik Županijskog rukometnog saveza i član Nadzornog odbora Hrvatskog rukometnog saveza Goran Peterko, obećavši i dalje punu potporu najuspješnijem našičkom sportskom kolektivu.

Tekst i foto: Danko Justić

About Danko Justić

x

Check Also

Naši vatrogasci pomažu kolegama u priobalju

Podjeli !Noćas su dva vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Našice otputovala na redovnu dislokaciju u ...

Show Buttons
Hide Buttons