Home / Glazbene vijesti / Objavljen CD ‘Traži se prijatelj’
trazi_se_prijatelj

Objavljen CD ‘Traži se prijatelj’

Glazbena akcija “Traži se prijatelj” (Stop nasilju!!!) napokon je oplemenjena prekrasnim CD-om u izdanju Croatie Records. Nosač zvuka, posvećen Luki Ritzu, Aleksandru Abramovu, Vitomiru Jovičiću i svim žrtvama nasilja u Hrvatskoj, nastao je na inicijativu Arijane Kunštek i Ines Prajo koje su ujedno i autorice glazbe i svih tekstova na CD-u, dok pjesme o snazi pravog prijateljstva, ljubavi, toleranciji, međusobnom uvažavanju ali i nasilju kao negativnoj posljedici današnjeg društva, izvode “mala, prekrasna čuda” – djeca iz Udruge Mali Veliki Mikrofon iz Zagreba.

Njima su se u 20 glazbenih brojeva pridružila najeminentnija imena domaće glazbene, kazališne i medijske scene – Marijana Batinić, Vanna, Neno Belan, Goran Navojec, Karmela Vukov Colić, Antonija Šola, Arsen Dedić, Massimo, Mladen Bodalec, Marko Tolja, Lana Klingor, Ivanka Mazurkijević, Enis Bešlagić, Danijela Trbović, Sanja Doležal, Maja Blagdan, Marija Husar te Đani Stipaničev.

Prvi singl i video spot projekta bila je naslovna pjesma “Traži se prijatelj” koju su izveli Elena Naperotić i popularni radijski voditelj Zlatko Turkalj Turki.

CD “Traži se prijatelj” sniman je tri godine. Producent izdanja je Tihomir Preradović, a pokrovitelj Ministarstvo obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti.

About Robert

x

Check Also

toni_cetinski_laku_noc_2_foto_by_dario_lepoglavec

“Laku noć” Tonija Cetinskog na prvom mjestu HR top 40

Jedan od najnagrađivanijih glazbenika, Toni Cetinski, novom je pjesmom i video spotom ‘Laku noć’, ...