Home / Glazbene vijesti / Nova izdanja / Vatra “Plima Adrenalina”

Vatra “Plima Adrenalina”

Podjeli !

''Plima adrenalina'' treći je singl s aktualnog albuma grupe Vatra ''Ima li budnih''.
Pjesma primamljive atmosfere, puna simbolike, prema riječima autora Ivana Dečaka, predstavlja oproštaj od životnog maratona, tj. njegovu ciljnu ravninu ''u koju pojedinac utrčava ponosan i  svjestan da, ako je i najmanji dio njega ostao u osobama koje voli, tada su putovanje, utrka i mahnita jurnjava kroz život imali smisao. Njegov  život u tom je kontekstu osvojen maraton!''.

''Plima adrenalina'' s autorskim potpisom Irene Celio-Cega i Ivana Dečaka nastavlja uspješni niz hit singlova ''Tremolo'' i ''Ima li budnih'' s istoimenog albuma ovjenčanog odličnim recenzijama.

Očekujemo da ih podržite i omogućite ulazak na našu top listu putem e-maila  topmusic@radionasice.hr

Vatra će koncertnu promociju albuma održati 15.12. u Tvornici kulture u Zagrebu kada će obožavatelji Vatre i svi oni koji će to tek postati napokon moći čuti kako hvaljene nove pjesme ''dišu'' u live verzijama. Publika će uz pjesme s albuma ''Ima li budnih'' uživati i u hitovima sa svih dosadašnjih albuma, a na repertoaru će se naći i pjesme koje bend nije često izvodio na svojim koncertima.
Vatri će se na promociji pridružiti brojni suradnici i prijatelji, a neka iznenađenja rezervirana su samo za posjetitelje koncerta te je  bend odlučio ne otkrivati ih unaprijed!

About Tomo

x

Check Also

‘Best Of’ Toše Proeskog

Podjeli ! Nakon albuma 'Ako Me Pogledaš U Oči', 'Igra Bez Granica' i albuma ...

Show Buttons
Hide Buttons