Home / Naslovnica / Bogat sportski vikend

Bogat sportski vikend

Podjeli !

Oba naša predstavnika u Međužupanijskoj “Regionalnoj” nogometnoj ligi prvenstvene susrete 20. kola odigrat će sutra u 16,30 sati. Vihor gostuje u Babinoj Gredi kod Šokadije a Našk u Gunji kod Jadrana.

Utakmice 20. kola bit će odigrane i u sklopu Prve županijske nogometne lige. Fešk sutra u 10 sati prijepodne gostuje u Osijeku kod Elektre. Đurđenovac će danas u Osijeku u 16 sati odigrati susret protiv Murse.

U nedjelju u 16 sati na rasporedu je 16. kola Druge županijske nogometne lige – skupina Našice. Parovi su:
Croatia (Velimirovac) – Sloga (Podgorač)
Željezničar (Markovac) – Šipovac
Mladost (Sipanovci) – Poganovci
Iskrica (Šaptinovci) – Omladinac (Vukojevci)
Omladinac (Niza) – Lila
Motičina – Seljak (Koška)
Zoljan – Polet (Bokšić)

Utakmice 13. kola Lige nogometnog središta Našice bit će odigrane također sutra u 16 sati prema sljedećem rasporedu:
Mladost (Breznica) – Martin
Lug (Bokšić Lug) – Zagorac (Beljevina)
Vuka (Razbojište) – Slavonija (Klokočevci)
Lađanska – Slavonac (Pribiševci)
Brezik – Dinamo (Budimci)

Druga ekipa Nexea večeras u 18 sati gostuje u Borovom Naselju gdje će odigrati prvenstveni susret 16. kola Druge hrvatske rukometne lige protiv ekipe Borova.

U Osijeku će danas biti odigrani prvenstveni susreti 1. Hrvatske rukometne lige – dječaka A. Mladi Našičani, godište 2004./2005. igraju u 11 sati protiv Valpovke a u 12 sati protiv osječkog Feniksa.
Sutra u 10 sati u Našicama počinju susreti 8. kruga Županijske rukometne lige mini rukometa. Međusobno će utakmice odigrati dječaci Tenje, Feniksa te dvije ekipe Nexea.

U Karlovcu će sutra prijepodne biti odigrano Otvoreno prvenstvo Hrvatske u mini rukometu na kojem sudjeluju i mali Našičani. Nexe će odigrati tri susreta, protivnici su Trogir, Crikvenica i Ivanić.

Dječaći Nexea godište 2000./2001. putuju sutra u Zagreb gdje će odigrati dva susreta u okviru Prve hrvatske kadetske rukometne lige. Nexe protiv Dubrave igra u 10,30 sati a protiv PPD-a Zagreb u 13 sati.

Sutra će u 17 sati u Petrijevcima  prvenstvenu utakmicu 13. kola Županijske kadetske rukometne lige odigrati  kadeti Petrijevaca i Nexea.

Druga ekipa ŽOK-a Našice sutra u Slavonskom Brodu igra susret 5. kola odnosno razigravanja od 13. do 16. mjesta u sklopu Treće odbojkaške lige. Utakmicu će u 12,30 sati odigrati OK Kolonija Brod 2 i ŽOK  Našice 2. Prva ekipa ŽOK-a Našice gostuje sutra u Osijeku u 13 sati. Susret 18. kola  Druge hrvatske odbojakške lige – istok odigrat će protiv OK Osijek Jug 2.

tekst: Kruno Jakobek

foto: arhiva

About Kruno Jakobek

x

Check Also

“Noć knjige” u HNKiČ Našice

Podjeli !Sinoć je u Hrvatskoj narodnoj knjižnici i čitaonici Našice prigodnim sadržajima obilježena Noć ...

Show Buttons
Hide Buttons