Home / Naslovnica / Antunovski vikend bogat sportskim sadržajima

Antunovski vikend bogat sportskim sadržajima

Podjeli !

Ženski odbojkaški klub Našice organizator je međunarodnog Antunovskog turnira u maloj odbojci, na kojem je nastupilo 6 ekipa: iz Bjelovara, Đakova, Belišća, D. Miholjca, Odžaka iz susjedne BiH i domaćin ŽOK Našice. Sve sudionike i goste na početku turnira je u ime organizatora pozdravio predsjednik ŽOK-a Našice Danko Justić, a turnir je otvorio predsjednik Športske zajednice grada Našica Josip Pavlus. Prvo mjesto osvojile su odbojkašice Našica, drugo Belišće a treće Odžak. Na četvrtom mjestu je ekipa Donjeg Miholjca, na petom Bjelovar a šesto je pripalo ekipi Đakova.

Na streljani u OŠ K. Tomislava održano je 7. otvoreno prvenstvo Grada Našica za kadete i kadetkinje u gađanju zračnom puškom i pištoljem u organizaciji Streljačkog kluba Našice. Nastupilo je 5 natjecatelja. U ekipnom sastavu djevojčica 2. mjesto osvojila je Katarina Porić te 3. mjesto Klementina Poplašen čime su djevojke osvojile 2. mjesto (ekipno) u sastavu dječka 3. mjesto osvojio je Stjepan Puric.

U Jelisavcu je odigrana prvenstvena utakmica posljednjeg 30. kola Međužupanijske lige Slavonije i Baranje. Lokalni derbi odigrala su naša dva predstavnika u ovom natjecanju Vihor i NAŠK. Pobjeda je otišla na stranu domaćina rezultatom 2:1.

U Feričancima je odigran završni nogometni turnir predpočetnika. Nastupili su Jedinstvo iz Donjeg Miholjca, Papuk (Orahovica), Željezničar (Markovac Našički), Našk, Omladinac (Niza), Martin, Mladost (Čačinci) i domaćin Fešk. Prvo mjesto osvojila je ekipa Mladosti iz Miholjca pobijedivši rezultatom 4:1 nogometaše markovačkog Željezničara. U borbi za treće mjesto orahovački Papuk s 3:2 je bio bolji od domaćina Fešk-a.

Sportskih sadržaja u sklopu Programa proslave bit će danas. U organizaciji Šahovskog kluba Radnik Velimirovac u Društvenom domu u Velimirovcu bit će odigran 31. memorijalni šahovski turnir “Valent Pintarić”.

Biciklistički klub Našice organizira utrku u sklopu Slavonske brdsko – biciklističke lige Giant, koja će s početkom u 11 sati biti održana na jezeru Lapovac.

S početkom u 18 sati u Donjoj Motičini će biti odigrana prva kvalifikacijska utakmica za popunu Prve županijske nogometne lige. Domaća ekipa Motičine dočekuje ekipu Ratara iz Piškorevaca – uzvrat se igra 15. lipnja u Piškorevcima.

tekst: Danko Justić i Kruno Jakobek

foto: arhiva

About Kruno Jakobek

x

Check Also

LAG: ” Natječaj počinje sutra!”

Podjeli !Lokalna akcijska grupa “Karašica” u svrhu upoznavanja potencijalnih prijavitelja na prvi LAG natječaj ...

Show Buttons
Hide Buttons