Home / Naslovnica / 800 tisuća kuna za uređenje vrtića

800 tisuća kuna za uređenje vrtića

Podjeli !

 

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku odobrilo je 826.948 kuna za unutarnje uređenje Dječjeg vrtića “Zvončić” Našice – izvijestio je danas, gostujući u programu Radija Našice, gradonačelnik Josip Miletić. Riječ je o 69% sredstava od ukupnih gotovo 1.200.000 kuna.

Naime, Grad Našice prijavio je projekt pod nazivom “Sanacija i uređenje dječjeg vrtića “Zvončić”” s ciljem poboljšanja materijalnih uvjeta u vrtiću, a temeljem objavljenog javnog poziva Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Projektom će se realizirati ulaganje u poboljšanje sanitarnih uvjeta u sanitarnim čvorovima, zamijeniti dotrajala igrala na igralištu te izvršiti sanacija krovišta na zgradi dječjeg vrtića.

Realizacija projektnih aktivnosti stvorit će poboljšanje materijalnih uvjeta i osigurati sigurnost djece prilikom boravka u dječjem vrtiću kao i sigurnost djece prilikom boravka na igralištu. Uz postojeći projekt energetske obnove zgrade dječjeg vrtića, dodatna sredstva namijenjena unutarnjem uređenju objekta kao i opremanju dječjeg igrališta poboljšat će kvalitetu boravka djece u vrtiću i povećati standard pružene usluge predškolskog odgoja djece u Gradu Našicama – rekao je gradonačelnik Miletić.

 

Tekst: Asja Godžirov-Kurilj
Foto: Arhiva RN

About Katarina Bosak

x

Check Also

Ljetna škola mladih

Podjeli !  U subotu u Orahovici počinje petnaesta Ljetna škola mladih Društva Crvenog križa ...

Show Buttons
Hide Buttons